Halfhoogslapers

Halfhoogslapers

Mooi, leuk én praktisch: dat klinkt toch als de ideale combinatie voor een kinderbed? Met een halfhoogslaper ga je heel slim met de ruimte om! Daarnaast slapen kinderen maar al te graag in een bed waarvoor je op een trappetje moet klimmen. Win-win!
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

4 producten

Sorteer op
 1. Kurt halfhoogslaper Kurt halfhoogslaper
  Onze prijs  399,00 Adviesprijs  449,00
 2. Charly halfhoogslaper Charly halfhoogslaper
  Onze prijs  299,00 Adviesprijs  349,00
 3. Lifetime Mini halfhoogslaper Hemelbed wit gelakt compleet Lifetime Mini halfhoogslaper Hemelbed wit gelakt compleet
  Onze prijs  1.246,00
 4. Lifetime Sugar Pie Halfhoogslaper Lifetime Sugar Pie Halfhoogslaper
  Onze prijs  785,00
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

4 producten

Sorteer op

Halfhoogslapers

Een halfhoogslaper is een bed dat je met een trap zal betreden. Omdat een halfhoogslaper lager is dan een normale hoogslaper kun je er vaak niet onder komen. Deze ruimte wordt gebruikt door er kastjes onder te plaatsen of zoals bij veel hoogslapers van Lusanna.nl: een bureau onder het bed.

Populaire halfhoogslapers

Bij Lusanna.nl bieden we verschillende soorten halfhoogslapers aan. Onze populairste modellen zijn:

De halfhoogslaper Smoozy met bureau is een mooi en tegelijk ook praktisch bed. In deze halfhoogslaper van het Franse merk Parisot is namelijk een bureau ingebouwd. Daarnaast is de halfhoogslaper voorzien van een handig trapje. Het uitschuifbare bureau dat zich in de halfhoogslaper bevindt is 90 x 67 cm. Deze halfhoogslaper voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen.

Deze halfhoogslaper is een mooi en praktisch bed voor in de slaapkamer. Prettig aan deze halfhoogslaper is dat er zich een uitschuifbaar bureau in het bed bevindt. Zo beschik je over voldoende opbergmogelijkheden en opslagruimte. De bodem van deze halfhoogslaper beschikt over isolerende eigenschappen en maakt daardoor een comfortabele slaap mogelijk. Bij Lusanna.nl kun je verschillende matrassen vinden die geschikt zijn voor deze hoogslaper.

Kurt met bureau Ook de halfhoogslaper Kurt beschikt over een ingebouwd bureau en trapje. Deze mooi afgewerkte halfhoogslaper is een prachtige halfhoogslaper en straalt direct rust uit. Onderin deze halfhoogslaper kun je boeken en eventueel speelgoed kwijt. Daarnaast vind je achter het trapje twee planken waar je spullen kunt plaatsen.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showroom en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 4305 recensies.