Kinderbedden

Kinderbedden

Jij wilt toch ook het allerbeste ligcomfort voor je kind? Ze hebben hun slaap vaak hard nodig om de dag weer vól energie te beginnen! De basis daarvoor is een goed, mooi en comfortabel kinderbed. Nog een verhaaltje voor het slapen gaan en… slaap zacht!
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Aanbevolen door Lusanna
 1. Fuzzenza double donskussen
  Fuzzenza double donskussen
  Onze prijs  64,95 Adviesprijs  89,95
  Bekijk nu
 2. Comforel kussen
  Comforel kussen
  Onze prijs  35,00 Adviesprijs  59,00 Vanaf  30,00
  Bekijk nu
 3. Ganzendons dekbed 4-seizoenen
  Ganzendons dekbed 4-seizoenen
  Onze prijs  249,00
  Bekijk nu
 4. Topdekmatras comfortschuim
  Topdekmatras comfortschuim
  Onze prijs  39,00 Adviesprijs  119,00
  Bekijk nu

Kinderbedden

Bij Lusanna.nl vind je verschillende soorten kinderbedden. Kinderbedden voor jongens en meisjes in allerlei soorten en maten. Omdat een bed voor veel kinderen meer is dan een plaats om in te slapen is het leuk dat er zoveel verschillende soorten bestaan. Veel kinderbedden beschikken daardoor over allerlei aantrekkelijke mogelijkheden. Denk aan opbergruimte onder het bed bij een kajuitbed of een uitschuifbaar bureau bij een halfhoogslaper. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij Lusanna.nl kun je het bestellen. Zelfs stapelbedden en speciale boxsprings voor kinderen!

Populaire kinderbedden bij Lusanna.nl

Lusanna.nl biedt een uiteenlopend assortiment van verschillende kinderbedden aan. Bekijk de volgende soorten om inspiratie op te doen:

Kinderledikant Alpha

Kinderledikant Alpha staat bekend als een kindvriendelijk en voordelig bed dat ook nog eens praktisch in het gebruik is. Doordat er voldoende opbergruimte in dit bed zit is het ideaal wanneer je ruimte wilt besparen. Het bed beschikt over een extra lage instap om het kinderen iets gemakkelijker te maken. Dit kinderledikant wordt ook wel een kajuitbed genoemd.

Halfhoogslaper Smoozy met bureau

Een halfhoogslaper is praktisch voor in de slaapkamer! Met deze halfhoogslaper houd je aan de onderkant van het bed namelijk nog ruimte over. De halfhoogslaper is voorzien van een trapje en voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen. Er kan zowel voor blauw als roze details worden gekozen.

Stapelbed Leo

Samen op een kamer slapen hoeft niet vervelend te zijn! Met dit stapelbed hebben allebei de kinderen voldoende ruimte om te slapen en persoonlijke spulletjes op te bergen. Ook fijn als tijdelijke oplossing! Het stapelbed is zowel voor jongens als meisjes. Je kunt de panelen namelijk naar blauw of roze omdraaien.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showroom en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 5787 recensies.