Sorteer op:

Aantal producten per pagina:

Hoeslaken voor topdekmatras


Een topdekmatras is dunner dan een normaal matras. Om een hoeslaken mooi te laten aansluiten heb je dan ook een ander hoeslaken nodig. Afhankelijk van de dikte van jouw topper past een bepaald formaat hoeslaken het best. Hoeslakens kun je over het algemeen in verschillende materialen verkrijgen. Bij Lusanna.nl bieden we vooral hoeslakens voor toppers in katoen aan. Dit luchtige materiaal voelt fris, is gemakkelijk te wassen en betaalbaar. Heb je een normaal hoeslaken nodig? Of een hoeslaken voor jouw splittopper? Bekijk deze hoeslakens via andere categorieën van Lusanna.nl. 

Soorten hoeslakens voor toppers of topdekmatras

Lusanna.nl biedt verschillende soorten hoeslakens voor toppers aan. Zowel op het gebied van kleuren als formaten is van alles mogelijk! Denk aan 1-persoonstoppers van 70x200 cm of 2-persoonstoppers van 160x200 cm. Afhankelijk van de grootte van de topper past daar een bepaald formaat bij. Kies uit neutrale kleuren als zwart, wit, antraciet of taupe! Per model kun je zien in welke kleuren een hoeslaken beschikbaar is. Bij Lusanna.nl vind je onder andere de volgende hoeslakens voor toppers:

Blijkt het toch dat je een ander soort hoeslaken nodig hebt? Via Lusanna.nl kun je alle gangbare varianten direct bestellen.

Op deze pagina vind je alle toppers of topdekmatrassen die er bij Lusanna.nl te verkrijgen zijn. Zoek je een bepaalde variant? De kun je jouw keuze verfijnen via de zoekfunctie. Daarnaast kun je andere producten via Lusanna.nl bestellen. Denk aan toppers, allerlei beddengoed en complete slaapsystemen. Bij Lusanna.nl vinden we het belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment te bieden.

Persoonlijk advies over hoeslaken voor topper?

Wil je ons liever persoonlijk te woord staan? Dat kan ook! Elke werkdag zijn onze productspecialisten tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar voor al jouw vragen. Daarnaast kun je ons op ieder moment een e-mail sturen en zullen wij snel reageren. Bereik ons via 085-2732284 of klantenservice@lusanna.nl
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »