Wil jij subliem ligcomfort ervaren? Ga dan voor een boxspring van de Caresse Silver Collection! De populairste collectie van Caresse, nu verkrijgbaar bij Lusanna.nl. Kom je proefliggen in een van onze showrooms? Deze boxsprings van Caresse onderscheiden zich door het fantastische ligcomfort, perfecte ondersteuning, heel goede ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. Je hebt keuze uit vlak of elektrisch verstelbaar. Diverse elektrisch verstelbare varianten hebben een uniek voordeel, namelijk het pull-back systeem. Daarover later meer!

 

Caresse Silver Collection

De Caresse boxsprings van de Silver Collection geven glans aan je nachten en bieden comfort en kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen, met gestoffeerde pocketveermatrassen in diverse moderne kleuren. Zo past de Silver Collection bij jouw persoonlijke stijl. In de Silver Collection zijn de Caresse 4600 en 4700 uitgerust met een uniek pullback systeem (zie uitleg hieronder).

 

Caresse boxspring “Wendy’s choice” (Caresse 3800)

Wendy van Dijk (bekend van tv) heeft haar voorkeur uitgesproken voor Caresse Boxsprings, en dan in het bijzonder het model 3800 van de Silver Collection. Bij aankoop van een Caresse Boxspring 3800 (elektrisch) ontvang je nu gratis een jaarabonnent op het populaire Wendy Magazine! De Caresse 3800 is voorzien van luxe gestoffeerd hoofdbord en wordt geleverd met een hoogwaardig gel foam topdekmatras t.w.v. €499. Dat is nog eens een mooie actie!

 

Uniek pullback systeem

Veel elektrische boxsprings van Caresse zijn voorzien van een pullback systeem. Dat maakt de boxspring uniek in zijn soort! Het pullback systeem regelt een traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde van de boxspring. Hierdoor kan het hoofdeinde in de meest optimale ergonomische positie worden gebracht waarbij je rug en benen optimale steun krijgen. Daarbij blijft het hoofdeinde altijd op z’n plaats en is je nachtkastje in elke positie uitstekend bereikbaar. Ideaal!

 

Bedien je Caresse boxspring met je smartphone en/of tablet

Alle elektrisch verstelbare Caresse boxsprings zijn ook te bedienen via een app. Je kunt deze app eenvoudig downloaden op je smartphone en/of tablet. Hiermee kun je heel makkelijk (én draadloos) je boxspring verstellen!

 

Meer informatie over Caresse pocketveer matrassen

Caresse boxsprings worden standaard geleverd met Caresse pocketveer 500 matrassen. Deze matrassen hebben 500 6-slags pocketveren (300 stuks per m2) en zijn voorzien van 7 comfortzones. Deze comfortzones bieden een optimale ondersteuning in het schouder-, heup- en lende gebied. De pocketveren zijn 2-zijdig afgedekt met 3 cm hoogwaardig en anti-allergisch Long-Life Q HR 40 koudschuim. Dit matras biedt een optimale conformiteit waardoor een perfecte ondersteuning wordt verkregen! Lig je liever wat steviger? Upgrade het ligcomfort dan met de Caresse pocketveer 1000 matrassen. Het verschil tussen deze twee is het aantal veren. De pocketveer 1000 matrassen hebben maar liefst 1000 7-slags pocketveren (575 stuks per m2) waardoor je extra stevig slaapcomfort zal ervaren!

 

Caresse topdekmatrassen: ‘touched by nature’

De basistopper van Caresse is van comfortschuim, maar Caresse heeft ook veel andere toppers in het assortiment om jouw ligcomfort nóg comfortabeler te maken. Bijvoorbeeld van wol, zuiver als de natuur zelf: koel in de zomer en warm in de winter (verkrijgbaar in de winkel). Of een topdekmatras van paardenhaar: veerkrachtig en ventilerend ademt dit materiaal de frisheid van de prairie (verkrijgbaar in de showroom). Caresse heeft ook topdekmatrassen van natuurlijke latex, van de rubberboom. Echt het toonbeeld van duurzaamheid: veerkrachtig, ventileert geweldig en geeft stabiliteit. Daarnaast zijn er ook Caresse toppers van hoogwaardig koudschuim en drukverlagend traagschuim. De tijk (matrashoes) van alle Caresse toppers is katoen: heerlijk soepel, sterk en ademend terwijl je slaapt. Bekijk hier de Caresse topdekmatrassen van Lusanna.nl.

 

Caresse boxsprings bij Lusanna.nl

Wil je meer informatie over de Caresse boxsprings? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken via klantenservice@lusanna.nl / 085 273 2284. Kom gerust proefliggen in een van onze showrooms, altijd welkom! Adresgegevens en openingstijden vind je hier.

Caresse boxsprings in showroom Lusanna Almere: 3800, 4500, 4600, 4700

Caresse boxsprings in showroom Lusanna Hasselt: 3800, 4600