Wil jij echte luxe ervaren van fluffy dons? Ga dan voor het Fuzzenza dekbed! De 100% donsvulling zorgt voor perfecte isolatie waardoor je altijd een aangename temperatuur houdt tijdens het slapen. Het Fuzzenza dekbed is gevuld met 100% diervriendelijk verkregen eendendons, dus met dit dekbed heb je nooit last van prikkende of krakende veren. Hierdoor voelt het dekbed heerlijk licht & fluffy aan en vormt het soepel om je lichaam. Kortom: je ligt onder een wolkje! Daarnaast heeft de Fuzzenza nog veel meer positieve eigenschappen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Luxe dons uit Europa, zekerheid voor mens en dier

Het Fuzzenza dekbed is gevuld met het beste eendendons uit Europa en beschikt over het GreenFresh label van de European Down en Feather Association. Dit geeft jou zekerheid dat het dons volgens de strengste normen is verkregen en behandeld. Het dons is diervriendelijk verkregen, gewassen op hoge temperatuur en vrij van giftige stoffen. Daar kun je met een gerust hart heerlijk onder slapen!

 

Geen zorgen om allergieën of huisstofmijt

Vaak durven mensen geen donzen dekbed te kopen omdat ze denken allergisch te zijn voor dons. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt de kans op dons-allergie nihil is, maar dat mensen allergisch zijn voor de uitwerpselen van huismijt die zich graag in een donzen dekbed nestelt.

Het Fuzzenza dekbed is voorzien van een Nomite-label. Dus: geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie! Dit komt door de zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. Hierdoor kunnen ook mensen met een huisstofmijtallergie genieten van een donzen dekbed!

 

Jarenlang plezier van je dekbed

Donzen dekbedden hebben niet veel onderhoud nodig (win!) en kunnen zo 10 tot 15 jaar heerlijk comfort bieden. Door het dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten – bij voorkeur in de buitenlucht en uit de zon – blijft de vulling lekker los en fris.

Wil je het dekbed wassen? Dat kan! Dit hoeft in principe maar eens in de 5 jaar.  De Fuzzenza is wasbaar op 40 graden en te drogen in de droogtrommel. Gooi er dan ook een paar tennisballen bij in. Zo zorg je ervoor dat het dekbed weer lekker luchtig wordt! Je hebt alleen wel een grote trommel nodig, dus past het niet? Breng het dekbed dan naar de stomerij. Dan weet je sowieso zeker dat het op de juiste manier wordt gereinigd en behoudt de Fuzzenza ook zijn veerkracht.

 

Enkel of 4-seizoenen uitvoering

De Fuzzenza dekbedden zijn verkrijgbaar in zowel een enkel- als 4 seizoenen uitvoering. De enkele variant van de Fuzzenza heeft warmteklasse 2. Deze warmteklasse is voor veel mensen een goede keuze als dekbed voor het hele jaar, aangevuld met een dun katoenen zomerdekbed voor de warmste nachten in de zomer. Maar de 4 seizoenen variant van de Fuzzenza heeft voor de meeste mensen de voorkeur. Deze bestaat uit 2 delen. Het dikke deel heeft warmteklasse 3 (herfst/lente deel) en warmteklasse 4 (zomer deel). Als je deze delen samenvoegt – door middel van knopen – heb je een dekbed dat jou het hele jaar door aangenaam warm houdt!

 

Cassette gestikt: perfecte isolatie

Het Fuzzenza enkel dekbed en het herfst/lente deel van de Fuzzenza 4 seizoenen zijn cassette gestikt.

Wat houdt dat precies in?

Om de vulling van een dekbed bij elkaar te houden wordt het dekbed verdeeld in vlakken. Dit kan op 2 manieren: carré- of cassette gestikt. Bij een carré dekbed wordt de boven- en onderzijde van het dekbed aan elkaar gestikt, op die plek zit dus geen dons en kan daardoor koud aanvoelen. Als een dekbed cassette gestikt is, zijn er stoffen schotjes geplaatst tussen de boven- en onderzijde van het dekbed. Hierdoor zit er overal in het dekbed evenveel dons, wat zorgt voor een perfecte isolatie.

 

Zijn er ook nadelen?

Ja, er is een nadeel. Als je eenmaal onder dons hebt geslapen wil je nooit meer iets anders!

 

Gratis verzending én direct uit voorraad leverbaar

De Fuzzenza is bij Lusanna.nl in alle standaardmaten uit voorraad leverbaar en – niet geheel onbelangrijk – het dekbed wordt gratis bezorgd. Plaats je je bestelling op werkdagen voor 21.00 uur? Dan slaap je de volgende nacht al onder dit héérlijke dekbed. Genieten!

P.S: Er zijn ook Fuzzenza kussens verkrijgbaar, het Fuzzenza Double hoofdkussen en het Fuzzenza Box hoofdkussen. Gegarandeerd meteen in dromenland zodra je hoofd het kussen raakt!