De slaapkamer van je kind: een eigen plek waar hij of zij heerlijk kan spelen, leren of gewoon lekker kan relaxen. Maar bovenal een plek waar je kind zich veilig en comfortabel voelt. Met trots kunnen we vertellen dat we ons assortiment hebben uitgebreid met de prachtige kinderbedden en accessoires van het merk LIFETIME! LIFETIME bedsystemen groeien met je kind mee en kunnen steeds opnieuw worden aangepast aan de veranderende wensen en behoeften - van baby tot tiener! In de showrooms in Hasselt en Almere staan een aantal mooie kinderkamers (+ accessoires) van LIFETIME opgesteld zodat je ze in real life kunt bekijken en helemaal naar wens kunt samenstellen.

 

Een basisbed dat je kunt uitbouwen en aanpassen

Hoogwaardige materialen, flexibel en creatieve details: dat is LIFETIME. De meubelen zijn van Scandinavische afkomst, ze worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Højer - Denemarken. De Deens geproduceerde LIFETIME collectie is zo ontworpen dat de bedden met je kind kunnen meegroeien: je investeert 1 keer in een basisbed, dat je keer op keer kunt uitbouwen en aanpassen aan de wensen of leeftijd van je kind. Met een LIFETIME bed kun je eindeloos variëren. Dat doe je met doorbouwonderdelen zoals bedfronten, extra opbergruimte, ladders, speelgordijnen, een glijbaan of een bureau. Met de bijpassende accessoires zoals sierkussens en plaids, kasten, bedlampjes en poefen maak je de kinderkamer helemaal compleet!

 

Gemaakt van duurzaam grenenhout, beschikbaar in verschillende kleuren

LIFETIME maakt gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort die zeer geschikt is om de meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor elke gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. De LIFETIME meubelen zijn beschikbaar in 3 kleuren: white, whitewash en greywash. Ze zijn zeer mooi afgewerkt en gaan jarenlang mee!

 

Inspiratie om nieuwe producten te ontwikkelen

Jaco Bosch is hoofd ontwerp van LIFETIME. Hij heeft met zijn jarenlange ervaring in de meubelbranche de taak om alle input van de bestaande LIFETIME producten te combineren met zijn eigen ideeën en daarmee nieuwe, gave en functionele producten te ontwikkelen. “Als vader van 2 dochters en door de kinderopvang aan huis van mijn vrouw krijg ik dagelijks inspiratie. Het speelelement is een belangrijk onderdeel in mijn ontwerpen voor de kinderkamer. Natuurlijk, in de basis gaat het om een veilige en comfortabele plek om te slapen, maar wat is nu leuker dan dat de kinderkamer een uitnodigende speelkamer is? Zelfs boven, onder of in het bed.”

 

Een comfortabele en uitdagende leefplek voor je kind

“Kinderen verdienen het allerbeste”, dat is de filosofie van LIFETIME. Het inrichten van een kinderkamer is meer dan het kiezen van een mooi bed. Met de originele bedden, kasten, bureaus en fantasieprikkelende accessoires van LIFETIME creëer je zelf een comfortabele en uitdagende leefplek die bij de persoonlijkheid van je kind past. Je hebt uitgebreide keuze kinderkamers in verschillende thema’s, compleet in te richten met bijpassende LIFETIME accessoires die bij ieder thema los te bestellen zijn. Je kiest bewust voor uitzonderlijke kwaliteit, ontwerp, flexibiliteit én veiligheid. Alle LIFETIME bedden zijn getest door de TÜV en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Een geruststellend idee, toch?

 

Creëer het droombed van je kind in onze showroom

In de showrooms van Lusanna.nl (in Hasselt en Almere) staan een aantal prachtige LIFETIME kinderkamers opgesteld. Daarnaast zijn er ook veel LIFETIME accessoires te bekijken. Je bent van harte welkom! We helpen je graag verder. Hier vind je de openingstijden en de adresgegevens van onze showrooms. Tot snel!

 

P.S. Wil je alvast kijken hoe de kinderkamer eruit gaat zien met deze LIFETIME meubelen? Ontwerp dan je eigen kamer in 2D en 3D via deze link.

 

 

Bron: LIFETIME