Wil jij je logés een comfortabele nachtrust bieden? Dat is snel geregeld met een vouwbed van Lusanna.nl! De vouwbedden zijn voorzien van een lattenbodem en een 10 cm hoog matras. Een opklapbed is met één simpele beweging op te zetten, en net zo eenvoudig weer op te bergen! Door de wieltjes kun je het logeerbed heel makkelijk naar de plek van bestemming brengen. Doe er een beschermhoes overheen, en je vouwbed is netjes en stofvrij opgeborgen als het niet wordt gebruikt. Praktisch!

 

Ruimtebesparend en gemakkelijk

Je logés op een luchtbedje op de koude grond laten slapen? Niet echt gastvrij, toch? En een complete kamer opofferen als logeerkamer is ook zo wat… en niet nodig! De aanschaf van een vouwbed is een ideale (tussen)oplossing. Met een opklapbed bied jij je logés een fijne slaapplek, zonder dat het veel ruimte kost. Een goede investering waar je lang gebruik van kunt maken!

 

Vouwbedden van Lusanna.nl: Luxor 90x200 en Como 80x190

Lusanna.nl heeft twee vouwbedden in het assortiment: logeerbed Luxor in de maat 90x200 en logeerbed Como in de maat 80x190. De Como is aantrekkelijk geprijsd, erg comfortabel en geschikt voor incidenteel gebruik. De Luxor is luxer en heeft een sterkere constructie. Dus ook geschikt voor intensiever gebruik! Voor beide vouwbedden is er een handige beschermhoes leverbaar die precies om het ingeklapte vouwbed past. Zo kan je het vouwbed netjes opbergen! De hoes kun je eenvoudig schoonmaken met een zachte stofzuigerborstel of een licht vochtige doek.

 

Supersimpele montage

De vouwbedden van Lusanna.nl worden binnen 3 werkdagen bij je thuisbezorgd en zijn supersnel gebruiksklaar. Sterker nog, nadat je het verpakkingsmateriaal hebt verwijderd hoef je alleen de wieltjes er nog onder te schroeven! Je hebt niet eens gereedschap nodig. Daarna is het alleen nog een kwestie van uitklappen, opmaken en je logé kan heerlijk slapen!

 

Altijd een bed achter de hand voor je logés

Bestel nu jouw nieuwe vouwbed met maar liefst 10% extra korting! Gebruik de volgende code in de winkelwagen: VOUWBED10

En bij een logeerbed hoort natuurlijk ook comfortabel beddengoed! Denk hierbij aan een goed hoeslaken, een fijn hoofdkussen, een heerlijk dekbed en een mooi dekbedovertrek. Alles in huis? Dan ben je helemaal klaar voor de logeerpartij!

Handig, zo'n vouwbed!

 

 

[caption id="attachment_798" align="alignleft" width="360"]Luxor vouwbed 90x200 Luxor vouwbed 90x200[/caption] [caption id="attachment_803" align="alignright" width="360"]Como vouwbed 80x190 Como vouwbed 80x190[/caption]