Kardol & Verstraten voorjaar/zomercollectie 2016

Kardol & Verstraten voorjaar/zomercollectie 2016

De nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 van Kardol & Verstraten is nu verkrijgbaar bij Lusanna.nl

Kardol & Verstraten: Katoensatijn en bijzondere dessins

In de voorjaarscollectie van Kardol & Verstraten komen de laatste trends van dit seizoen binnen mode, interieur en design samen. Voor de collectie is er gebruik gemaakt van glanzend katoensatijn waardoor de kleuren in de dessins nog beter tot hun recht komen. Je vindt veel frisse pasteltinten in deze prachtige en hoogwaardige collectie.

Dessin Stillness is een echte eyecatcher. De bijzondere print is opgebouwd uit heel subtiele arceringen die telkens van richting veranderen. Door deze fijne lijnen en door het subtiele kleurgebruik ontstaan mooie, verrassende kleurovergangen. Stillness is verkrijgbaar in drie moderne kleuren: in multi, een pastel van zachte grijs groenen en blauw groen.

Dessin Fluid is een bijzonder digitaal dessin van een zacht oppervlak. Het oogt als de vloeiende vorm van water, maar kan ook de textuur van zachte zijde zijn. In het dessin is een verloop te zien naar kleinere motieven en steeds zachter wordende tinten. Hierdoor wordt diepte gesuggereerd.

Ben je fan van dromerige, romantische avondluchten? Dan ben je bij dessin Sunset Beach aan het juiste adres! Het dessin is opgebouwd uit subtiele lagen in combinatie met zachte tonen. Droom weg bij het invallen van de avond aan een bergmeer in Italië.

Het dessin Wisdom is verfijnd door de repetitie van kleine blokjes, zoals je deze ook wel ziet op luxe reistassen en koffers. Het dessin straalt abstractheid uit en krijgt leven door de kleurverdeling van pastelkleurig geaderd marmer.

Bekijk de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 van Kardol & Verstraten

ardol & Verstraten dekbedovertrek Stillness - MultiKardol & Verstraten dekbedovertrek FluidKardol & Verstraten dekbedovertrek Sunset BeachKardol & Verstraten dekbedovertrek Wisdom

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »