Lusanna en Polydaun

Lusanna en Polydaun

Vind je ideale dekbed!

Waarom Lusanna.nl Polydaun in haar assortiment heeft

Lekker slapen en fris ontwaken vinden wij een eerste levensbehoefte. Een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun weet daar alles van. Al bijna vijftig jaar verdiepen zij zich in slaapcomfort en een gezond slaapklimaat. Steeds zijn ze op zoek naar nieuwe materialen en innovatieve productietechnieken.

Een merk met historie
Het begon allemaal in 1962 in Zweden. Het Zweedse Polydaun brengt als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt. Dochter Polydaun, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, is zo succesvol dat het uiteindelijk verzelfstandigt. Polydaun zit niet stil en komt al gauw met een compleet nieuw product: het dekbed. Een innovatie die een enorme evolutie betekent in slaapcomfort. In de jaren tachtig van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen van de (wollen) deken over op het dekbed. Binnen enkele jaren groeit Polydaun uit tot de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens.

Polydaun biedt een gevarieerd aanbod
Polydaun staat voor kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op individuele slaapbehoeften en specifieke slaapproblemen. Goed uitrusten is namelijk voor iedereen weer anders. Van onrustige woelers tot koukleumen en van huisstofmijtallergie tot overmatig transpireren. Polydaun besteedt veel tijd en energie aan marktonderzoek en productontwikkeling voor iedereen. De producten van Polydaun zijn afgestemd op de belangrijkste slaapbehoeften van de hedendaagse consument: vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid, voorkomen van allergische reacties. Een voor een eigenschappen waar je ongetwijfeld waarde aan hecht.Polydaun brengt Innovatie en kwaliteit
Met behulp van geavanceerde technieken worden de bijzonder lichte en veerkrachtige vullingen gemaakt, die de producten van Polydaun zo comfortabel maken. Neem de 3D-Polarsoftevulling! Deze is speciaal ontwikkeld op duurzaamheid, slijtvastheid, soepelheid en isolatiewaarde. De vezel is opgebouwd uit twee verschillende polyesters. Dit zorgt voor een natuurlijke "kroesing". De veerkracht is zo sterk dat deze onder alle omstandigheden weer terugkeert in haar oorspronkelijke vorm en hierdoor haar isolatiewaarde langdurig behoudt. De vulling ondervangt zo de nadelen van donsvullingen. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel omdat het dekbed 'Elke' met 3D-Polarsoft al vier keer is uitgeroepen tot 'Beste Koop' door de Consumentenbond.

Polydaun staat voor garantie en duurzaamheid
De Polydaun organisatie is volledig gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten. Alle artikelen worden daarom geleverd met twee of vijf jaar garantie. Alle dekbedden en kussens zijn voorzien van het Öko--tex certificaat. Dit certificaat garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid.

Polydaun staat ook garant voor duurzame en verantwoorde productiemethoden. Grondstoffen kunnen opraken en de opnamecapaciteit van onze natuurlijke omgeving kent haar grenzen. Kinderarbeid of onmenselijke arbeidsomstandigheden is ontoelaatbaar. Er wordt daarom uitsluitend op milieubewuste wijze gebruik gemaakt van materialen en grondstoffen die zonder kinderarbeid zijn vervaardigd. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Door vooruitgang in was effectieve technologieën zijn de meeste wasmiddelen geschikt voor wassen vanaf 30°C. Dit is beter voor het milieu, terwijl het wasgoed even schoon blijft. Polydaun heeft daarom de advisering van wasvoorschriften, indien van toepassing, verlaagd van 60°C naar 40°C.

De volgende collecties van Polydaun vind je bij Lusanna.nl

Polydaun Lotus collectie Polydaun Elke collectie Polydaun Liv collectie Polydaun Zenzo collectie Polydaun Lunta collectie Polydaun Pura collectie Polydaun Frisk collectie Polydaun Junior collectie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »