Margaret Muir voorjaar/zomercollectie 2016

Margaret Muir voorjaar/zomercollectie 2016

De nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 van Margaret Muir is nu verkrijgbaar bij Lusanna.nl

Margaret Muir: oosterse sferen

Margaret Muir, naar wie het werk vernoemd is, werd geboren in 1909. Zij zette het bedrijf op dat kleinzoon Henry Rawson en zijn creatieve echtgenoot Ivy vandaag de dag hebben doen uitgroeien tot een uniek bedtextielbedrijf. Bij de kleine, toegewijde organisatie werkt een handvol getalenteerde designers die Ivy’s visie op het merk verder uitwerken. Margaret Muir gebruikt de vrijheid die ze als zelfstandig bedrijf heeft om zich te richten op de productie van verfijnd beddengoed.

In de ontwerpen van Magaret Muir zie je heel goed oosterse invloeden en invloeden uit de natuur terug. Henry en Ivy hebben een kantoor en studio in Hongkong en laten zich inspireren door de oosterse cultuur waardoor ze omringd worden. De ontwerpen ademen zen uit. Het natuurthema komt terug in de prachtige blad- en bloemenpatronen die zo kenmerkend zijn voor het merk. Iedere collectie bestaat uit frisse designs waarin de sierlijkheid van de natuur samenkomt in combinatie met smaakvolle kleurdetails.

Margaret Muir streeft naar de hoogste kwaliteit, in combinatie met de stijlvolste ontwerpen. De collectie van 100% puur percal getuigt van vakmanschap van de allerhoogste kwaliteit. Ieder item vereist bijzondere aandacht voor details, waaronder het delicate borduurwerk, het appliqué en de fijne, handgenaaide details. Margaret Muirs sterke internationale positie op de concurrerende markt getuigt van de hoge eisen die het merk stelt op het gebied van ontwerp, stijl en kwaliteit. De collectie van Margarat Muir zal iedereen aanspreken vanwege de tijdloze en universele aantrekkingskracht.

Bekijk de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2016 van Margaret Muir

Margaret Muir dekbedovertrek MarleneMargaret Muir dekbedovertrek LynneMargaret Muir dekbedovertrek GwynMargaret Muir dekbedovertrek Duncan

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »