Sorteer op:

Aantal producten per pagina:

Boxspring

Een nieuw bed kopen is niet iets wat je ‘zomaar’ doet. Een bed moet natuurlijk goed slapen, maar het uiterlijk van het bed is ook erg belangrijk. Immers bepaalt een bed vaak de uitstraling van de slaapkamer. De laatste jaren is de boxspring erg populair. Een boxspring is een bed waarbij er als het ware twee matrassen op elkaar liggen. Het bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren. Daarboven ligt het topmatras. Een boxspring kopen? Lusanna.nl heeft een groot assortiment voordelige boxsprings.

Boxspring, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar!

Op Lusanna.nl zijn boxsprings in verschillende uitvoeringen te vinden. Zo kun je bij ons een boxspring kopen in vlakke uitvoering, maar deze boxspring is vaak ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor net dat beetje extra comfort en luxe. Onze boxsprings zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: binnenveer, pocketveer, comfortschuim of met een vaste bodem. Duizelen de termen door je hoofd en weet je niet precies wat het best voor jou is? Neem contact op met één van onze experts. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 085-2732284 (lokaal tarief) op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ook kun je ons natuurlijk een e-mail sturen via het contactformulier!

De voordelen van een boxspring

Een boxspring heeft veel voordelen. Zo heeft een boxpring een comfortabele instaphoogte. Doordat een boxspring van stof is, hoef je niet bang te zijn voor blauwe plekken wanneer je je stoot. Een boxspring heeft een tijdloos uiterlijk en past daarom in elk type kamer. Anders dan bij andere bedden, zet je een boxspring eenvoudig in elkaar. Het monteren van het hoofdbord aan de boxspring is zo gedaan! Geen ingewikkelde handleiding of tientallen schroefjes dus.

Goedkope boxspring kopen op Lusanna.nl

Goedkoop is eigenlijk niet het juiste woord. We spreken liever over voordelig. Doordat Lusanna.nl een webshop is, hoeven wij veel kosten niet te maken. Geen duur winkelpand, wat een hoop kosten scheelt. Toch adviseren we je net zo goed als medewerkers in een ‘fysieke’ winkel. Ons team van specialisten helpt je graag een keuze maken. Goedkope boxspring kopen? Bekijk ons aanbod hierboven! En heb je nog vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar en je kunt ons natuurlijk altijd een e-mail sturen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »