Sorteer op:

Aantal producten per pagina:

Elektrische boxspring

Wanneer je een elektrische boxspring wilt kopen is het noodzakelijk om na te denken over wat je precies nodig hebt. In de meeste gevallen wordt er een compleet systeem geleverd. Op deze manier heb je een boxspring die verstelbaar is en ook direct over geschikte matrassen beschikt. In de meeste gevallen zal het gaan om het hoofdeinde dat verstelbaar is en ook het voeteinde. Elektrisch verstelbare boxsprings waren in het verleden vrij prijzig en zijn tegenwoordig steeds beter te betalen. Ook worden de meegeleverde motoren steeds stiller, krachtiger en zijn ze heel eenvoudig via een (draadloze) afstandsbediening te gebruiken. Is de elektrische verstelbaarheid van jouw boxspring overbodig? Kies in dat geval voor één van de populaire vlakke boxsprings. Bij al onze boxsprings worden de eigenschappen benoemd en toegelicht.

Soorten elektrisch verstelbare boxsprings

Bij Lusanna.nl vind je elektrisch verstelbare boxsprings in allerlei verschillende formaten. Daarnaast zijn er verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils! De meeste boxsprings kun je bestellen in 140x200 cm tot 180x200 cm. Doordat er per model is aangegeven welke varianten er beschikbaar zijn kun je eenvoudig een passend formaat vinden. Via Lusanna.nl vind je onder andere de volgende modellen:


Op deze pagina kun je alle elektrisch verstelbare boxsprings bekijken! Als je een passende variant vindt kun je deze direct bestellen. Wil je jouw keuze verfijnen? Dan kun je daarvoor de filterfunctie gebruiken. Daarnaast heeft Lusanna.nl nog veel meer te bieden! Zo kun je matrassen los bestellen of toppers om over een matras heen te doen, en hebben wij een groot assortiment aan beddengoed om nóg comfortabeler te slapen.

Uiteraard kun je onze producten ook in onze showroom bekijken. Op deze manier kun je direct ervaren welke bedden er zijn en wat er aan elektrische verstelbaarheid mogelijk is.

Persoonlijk advies over elektrisch verstelbare boxspring? 

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht! Wij beantwoorden je vragen graag en zijn daarvoor op iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 en per e-mail via 085-2732284 of klantenservice@lusanna.nl.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »