Sorteer op:

Seniorenbed

Zoek je een seniorenbed? Bij Lusanna.nl vind je verschillende soorten. Seniorenbedden worden vooral gekenmerkt door de hogere instap en zijn vaak gemakkelijk schoon te houden dan reguliere bedden, omdat ze van hout zijn en gecombineerd kunnen worden met een wielenset. Je kunt er zelf voor kiezen om dit aan je seniorenbed toe te voegen. Tijdens het schoonmaken is een seniorenbed daardoor veel eenvoudiger te verplaatsen. Wil je een elektrische lattenbodem gebruiken? Ook daar zijn de seniorenbedden geschikt voor. In principe kunnen alle matrassen en bedbodems aan een seniorenbed worden toegevoegd. Ben je nog niet toe aan een seniorenbed? Dan kun je uiteraard ook voor reguliere bedden als bijvoorbeeld boxsprings kiezen. Ook bij deze varianten is soms sprake van een hogere instap of is elektrisch verstellen mogelijk.

Soorten seniorenbedden

Bij Lusanna.nl vind je verschillende soorten seniorenbedden. De seniorenbedden lijken op elkaar doordat er bij alle varianten met hout gewerkt is. Zo passen deze bedden binnen vrijwel elk interieur! Je kunt verschillende kleuren kiezen zoals walnoot, cabana, wit of een natuurlijke houtkleur. Seniorenbedden zijn vaak alleen verkrijgbaar in gangbare maten zoals 90x200 cm, maar bij Lusanna.nl vind je ook grotere uitvoeringen zoals 100x200 cm of 120x200 cm. De verschillende modellen zijn prima betaalbaar en doordat er gewerkt wordt met verstelbare bodemdragers kun je zelf bepalen hoe hoog de instap is. De bodemdragers kunnen aan de lattenbodem worden vastgeschroefd, zo ontstaat er een extra stevig geheel. Wanneer je een wielenset bij een seniorenbed wilt bestellen kan je dit los aanklikken. Kies voor een van de volgende modellen:

Bij een seniorenbed kun je uiteraard ook direct een matras bestellen. Houd er rekening mee dat de maat van het bed met het matras overeenkomt. Afhankelijk van de gebruiker wordt een passend matras gekozen. Denk aan een koudschuim matras, traagschuim matras of één van de andere matrassen die je via Lusanna.nl kunt bestellen.

Hier vind je alle seniorenbedden die er beschikbaar zijn! Wanneer je andere toebehoren of slaapsystemen zoekt kun je daar ook voor bij Lusanna.nl terecht. Wil je onze producten van dichtbij bekijken? Dan nodigen we je van harte uit in onze showroom.

Persoonlijk advies over seniorenbedden?

Wil je liever persoonlijk contact opnemen? Dan kun je ons het beste telefonisch of per e-mail bereiken. E-mail naar klantenservice@lusanna.nl of bel via 085-2732284 (elke werkdag zijn onze productspecialisten bereikbaar tussen 9:00 en 17:00). 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »