Boxsprings

Boxsprings

Wil jij luxe ligcomfort ervaren? Dan is een boxspring echt iets voor jou! Er is toch geen beter begin van de dag dan uitgerust wakker te worden? Boxsprings staan bekend om hun slaapcomfort en mooie design. Welke stijl je ook zoekt, bij ons vind je de boxspring van je dromen!

Gebruik kortingscode: WISA19

Uitgezonderd Megadeals, Business Class, Caresse en CInderella

Toon als Foto-tabel Lijst Collage

64/64 producten

Pagina
Sorteer op
 1. Cinderella Boxspringset Jasmine Cinderella Boxspringset Jasmine Nieuw
  Onze prijs  1.945,00
 2. Business Class Boxspring Soul Business Class Boxspring Soul
  Onze prijs  2.549,00
 3. Business Class Boxspring Jazz Business Class Boxspring Jazz
  Onze prijs  2.549,00
 4. Business Class Boxspring Lounge Business Class Boxspring Lounge
  Onze prijs  2.549,00
 5. Business Class Boxspring Swing Business Class Boxspring Swing
  Onze prijs  2.599,00
 6. Business Class Boxspring Jive Business Class Boxspring Jive
  Onze prijs  2.849,00
 7. Business Class Boxspring Classic Business Class Boxspring Classic
  Onze prijs  2.849,00
 8. Boxspring Plus met opbergruimte Boxspring Plus met opbergruimte
  Onze prijs  599,00 Adviesprijs  899,00
 9. Boxspring Bonus met opbergruimte Boxspring Bonus met opbergruimte Nieuw
  Onze prijs  229,00 Adviesprijs  299,00
 10. Synchroomkabel Synchroomkabel
  Onze prijs  49,00
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

64/64 producten

Pagina
Sorteer op

Boxsprings

Een nieuw bed kopen is niet iets wat je ‘zomaar’ doet. Een bed moet natuurlijk goed slapen, maar het uiterlijk van het bed is ook erg belangrijk. Immers bepaalt een bed vaak de uitstraling van de slaapkamer. De laatste jaren is de boxspring erg populair. Een boxspring is een bed waarbij er als het ware twee matrassen op elkaar liggen. Het bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren. Daarboven ligt het topdekmatras. Een boxspring kopen? Lusanna.nl heeft een groot assortiment voordelige boxsprings.

Boxspring, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar!

Op Lusanna.nl zijn boxsprings in verschillende uitvoeringen te vinden. Zo kun je bij ons een boxspring kopen in vlakke uitvoering, maar deze boxspring is vaak ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor net dat beetje extra comfort en luxe. Onze boxsprings zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: binnenveer, pocketveer of met een vaste bodem. Duizelen de termen door je hoofd en weet je niet precies wat het best voor jou is? Neem contact op met één van onze experts. Onze product-experts zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 085-2732284 (lokaal tarief) op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ook kun je ons natuurlijk een bericht sturen naar klantenservice@lusanna.nl.

De voordelen van een boxspring

Een boxspring heeft veel voordelen. Zo heeft een boxspring een comfortabele instaphoogte. Doordat een boxspring van stof is en zachte randen heeft, hoef je niet bang te zijn voor blauwe plekken wanneer je je stoot. Een boxspring heeft vaak een tijdloos uiterlijk en past daarom in elk type kamer. Anders dan bij andere bedden, zet je een boxspring eenvoudig in elkaar. Het monteren van het hoofdbord aan de boxspring is zo gedaan! Geen ingewikkelde handleiding of tientallen schroefjes dus.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showroom en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 4752 recensies.