Sorteer op:

Wollen dekbed

Lekker onder de wol? Het is mogelijk met een wollen dekbed van Lusanna.nl! De gemiddelde mens brengt een derde van zijn of haar leven in de slaapkamer door. Een goed bed en matras, een heerlijk kussen en een fijn dekbed zorgen er onder andere voor dat je ‘s nachts weer volledig kunt opladen voor een nieuwe dag. Er zijn verschillende soorten dekbedden verkrijgbaar op de markt. Zo kiest de een voor een wollen dekbed, en gaat de ander liever voor een synthetisch dekbed of donzen dekbed. Heb jij de voorkeur voor een wollen dekbed? Dan zit je hier goed! Wij hebben namelijk meerdere wollen dekbedden in onze collectie.

Voordelen wollen dekbed

Voor welk type dekbed iemand kiest, is vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Over het algemeen is er voor elk type dekbed wel één of meerdere voordelen te noemen. Het wollen dekbed is is Nederland het meest populair. De meeste mensen slapen onder een wollen dekbed, bewust of onbewust. Van een wollen dekbed weten we dat deze een goede isolerende functie heeft en makkelijk vocht kan absorberen. Vooral wanneer je ‘s nachts veel transpireert heb je hier baat bij. Een wollen dekbed kan tot circa 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder vochtig of klam aan te voelen.

Behalve dat wol dus erg geschikt is voor mensen die tijdens het slapen veel transpireren, zijn de volgende voordelen van toepassing op het wollen dekbed:
  • Wol beschikt over lanoline. Lanoline (wolvet) is vuilafstotend en bacteriewerend.
  • Wol is erg licht. Dit maakt het makkelijk om het dekbed op hangen. Ook praktisch bij het vervangen van de dekbedovertrek. 
  • Wol gaat lang mee. Fijn voor je portemonnee! 
  • Wol voorkomt huisstofmijt. 
Genoeg voordelen om te kiezen voor een wollen dekbed dus! Heb je specifieke vragen over het wollen dekbed? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we voorzien je graag van advies.

Wollen dekbed kopen

Wil je een wollen dekbed kopen? Op deze pagina kun je ons assortiment vinden. Rechts van het product kun je zien of het op voorraad is en wanneer we het product kunnen bezorgen. Wist je dat je op Lusanna.nl zelf een bezorgmoment kan kiezen? Ook kun je bij ons onder andere betalen middels iDeal en Afterpay. Koop je een wollen dekbed van €50,- of meer? Dan brengen we geen verzendkosten in rekening!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »