M line kussens

M line kussens

M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim (traagschuim), dat ervoor zorgt dat jouw hoofdkussen zich vormt naar jouw lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

5 producten

Sorteer op
 1. M line Athletic Pillow M line Athletic Pillow
  Onze prijs  159,00
 2. M line Energy Pillow 1 M line Energy Pillow 1
 3. M line Energy Pillow 2 M line Energy Pillow 2
 4. M line Fit Pillow M line Fit Pillow
  Onze prijs  89,00
 5. M line Travel Pillow M line Travel Pillow
  Onze prijs  59,00
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

5 producten

Sorteer op
Aanbevolen door Lusanna
 1. Koudschuimmatras Ferrera
  Koudschuimmatras Ferrera
  Onze prijs  189,00 Adviesprijs  379,00
  Bekijk nu
 2. Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Onze prijs  429,00 Adviesprijs  599,00
  Bekijk nu
 3. Fuzzenza double donskussen
  Fuzzenza double donskussen
  Onze prijs  79,95
  Bekijk nu
 4. Fuzzenza 100% dons dekbed
  Fuzzenza 100% dons dekbed
  Onze prijs  129,00 Adviesprijs  149,00
  Bekijk nu

M line kussens

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat uw kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat u een juiste slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat uw hoofdkussen zich vormt naar uw lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.

Voor een goede nachtrust is niet alleen het juiste matras belangrijk. Het is tevens aan te raden om een kussen uit te zoeken die bij uw slaapgewoonten en -houding aansluit. Een goed hoofdkussen kan namelijk veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat kussens altijd de juiste vorm en hoogte hebben voor degene die erop slaapt. Wanneer de kussens geschikt zijn voor uw slaapstijl, dan neemt u automatisch tijdens het slapen de juiste houding aan. Wilt u weer comfortabel slapen? Kies dan het voor u meest geschikte hoofdkussen uit het onderstaande assortiment kussens van M line.

Het belang van goede kussens

De houding die u aanneemt tijdens het slapen zorgt er mede voor dat u een heerlijke nacht ervaart of wakker wordt met allerlei lichamelijke klachten. Een degelijk matras en een goed hoofdkussen kunnen veel van dit soort klachten voorkomen. De vorm en hoogte van een kussen bepaalt bijvoorbeeld hoe gespannen uw nek en ruggenwervels zullen zijn. Wanneer uw hoofd juist op het kussen ligt, dan zullen de nek en ruggenwervels een ontspannen houding aannemen. Daarom zijn goede kussens zo belangrijk. Heeft u momenteel met enige regelmaat last van uw nek of rug? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een verkeerd kussen.

Kussens voor elke soort slaper

De houding die u aanneemt tijdens het slapen is een bepalende factor voor het uitzoeken van het geschikte hoofdkussen. In het ideale geval ligt namelijk uw hoofd op een rechte lijn met uw ruggengraat. Uiteraard draagt niet alleen een kussen bij aan een betere nachtrust. Een matras speelt ook een rol in de ondersteuning en het comfort dat u ervaart gedurende de nacht. Toch kan een goed hoofdkussen al een groot verschil maken. Daarom heeft M line voor elke soort slaper een geschikt kussen in het assortiment. Voordat u een nieuw kussen gaat aanschaffen, is het belangrijk om vast te stellen wat voor soort slaper u bent.

Slaapt u graag op uw rug, zij of op uw buik? Elke soort slaper heeft weer een andere soort ondersteuning van het hoofdkussen nodig. Zo hebben rugslapers een kussen nodig dat hoog is in de nek en lager bij het achterhoofd. Hierdoor wordt het hoofd niet te ver een verkeerde kant op gebogen. Daarentegen hebben zijslapers juist dikkere kussens nodig, afhankelijk van de schouderbreedte. De schouder mag namelijk niet op het kussen liggen. Tenslotte zijn buikslapers juist beter af met dunne kussens. Door middel van een dun kussen wordt bij dit soort slaper de ademhaling zo min mogelijk belemmerd.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen (di t/m vr) van 09:30 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showrooms.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showrooms en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 6037 recensies.