Baby matrassen

Baby matrassen

Wist je dat baby's het eerste levensjaar gemiddeld maar liefst 16 uur per dag slapen? De aanschaf van een goed babymatras is dus heel belangrijk! Zo kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Slaap kindje slaap... sweet dreams!
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

2 producten

Sorteer op
 1. Noddy babymatras Babymatras Noddy
  Onze prijs  44,95 Adviesprijs  59,95
 2. Timbo babymatras Timbo babymatras
  Onze prijs  59,95 Adviesprijs  79,95
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

2 producten

Sorteer op
Aanbevolen door Lusanna
 1. Koudschuimmatras Ferrera
  Koudschuimmatras Ferrera
  Onze prijs  189,00 Adviesprijs  379,00
  Bekijk nu
 2. Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Onze prijs  429,00 Adviesprijs  599,00
  Bekijk nu
 3. Fuzzenza double donskussen
  Fuzzenza double donskussen
  Onze prijs  79,95
  Bekijk nu
 4. Fuzzenza 100% dons dekbed
  Fuzzenza 100% dons dekbed
  Onze prijs  129,00 Adviesprijs  149,00
  Bekijk nu

Baby matrassen

Ben je in verwachting van een baby of word je binnenkort vader? Dan is het belangrijk om de babykamer op orde te brengen. Een wiegje met bijpassend babymatras hoort daar natuurlijk bij. Vaak wordt er te weinig naar het matrasje gekeken en wordt het uiterlijk van het wiegje belangrijker bevonden. Dat is zonde! Het babymatras is namelijk enorm belangrijk. Omdat baby’s zich in de sensomotorische fase bevinden (een periode waarin er veel ontwikkeling plaatsvindt) en doordat baby’s in het eerste levensjaar veel slapen.

Soorten babymatrassen

Bij Lusanna.nl vind je verschillende babymatrasjes. Deze zijn met gezien de prijs vooral geschikt als tijdelijk matras of logeermatras voor bijvoorbeeld bij opa en oma. Handig is de afritsbare buitenzijde van het matras. Hierdoor kun je de buitenkant gemakkelijk afnemen en in de was doen. Deze buitenkant wordt een tijk genoemd. De tijk is wasbaar op 40 graden en kan eventueel ook omgekeerd worden.

Bij Lusanna.nl vinden we het belangrijk dat kwaliteit aantrekkelijk geprijsd is. Je ziet dit terug aan de beoordelingen van onze klanten en onze prijsstelling. Op deze pagina kun je zien welke babymatrassen Lusanna.nl op dit moment beschikbaar heeft. Wanneer je matrassen voor kinderen of volwassenen zoekt is het raadzaam om andere categorieën te bekijken.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen (di t/m vr) van 09:30 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showrooms.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showrooms en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 6037 recensies.