Comfortschuim matrassen

Comfortschuim matrassen

Comfortabel slapen op een goed ventilerend matras? Dan is comfortschuim een goede optie! Dit materiaal staat vooral bekend om het ademend vermogen. Een heel goede keus voor kinderen, jong volwassenen en logés!
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

3 producten

Sorteer op
 1. Dream foam matras Dream foam matras
  Onze prijs  89,95 Adviesprijs  349,00
 2. Comfortschuimmatras Budget 15cm Comfortschuimmatras Budget 15cm
  Onze prijs  119,00 Adviesprijs  179,00
 3. Comfortschuimmatras Plus 18 cm Comfortschuimmatras Plus 18 cm
  Onze prijs  139,00 Adviesprijs  219,00
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

3 producten

Sorteer op
Aanbevolen door Lusanna
 1. Koudschuimmatras Ferrera
  Koudschuimmatras Ferrera
  Onze prijs  189,00 Adviesprijs  379,00
  Bekijk nu
 2. Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Split-Topdekmatras Duo-Bamboo koudschuim+traagschuim
  Onze prijs  429,00 Adviesprijs  599,00
  Bekijk nu
 3. Fuzzenza double donskussen
  Fuzzenza double donskussen
  Onze prijs  79,95
  Bekijk nu
 4. Fuzzenza 100% dons dekbed
  Fuzzenza 100% dons dekbed
  Onze prijs  129,00 Adviesprijs  149,00
  Bekijk nu

Comfortschuim matrassen

Comfortschuim matrassen worden veel gebruikt voor kinderen, tieners, studenten en logeerbedden. Dit heeft te maken met de veerkracht van deze matrassen en de voordelige prijs waarvoor je de matrassen kunt kopen. Prettig aan deze matrassen is het lichte gewicht, de veerkracht en de stevigheid van de gebruikte materialen.

Een comfortschuim matras is gemaakt met speciaal schuim waardoor je aangenaam kunt liggen. Tegelijk zijn er de isolerende eigenschappen van het matras en wordt het vocht op de juiste manier gereguleerd. Bij Lusanna.nl kun je verschillende comfortschuim matrassen en andere soorten bestellen.

Populair comfortschuim matrassen

Ons populaire comfortschuimmatras Guus is een matras dat van SG25 comfortschuim is gemaakt. Het matras is 13 centimeter dik en beschikt over een buitenkant van damast tijk. Vooral voor tijdelijke bedden, kinderbedden en logeerbedden is dit ideaal. In principe kun je de matrassen voor allerlei soorten bedbodems gebruiken. Houd er rekening mee dat comfortschuimmatras Guus niet wasbaar is en geschikt voor een maximaal draaggewicht van 50 kilo.

Topdekmatras van comfortschuim

Wil je jouw comfortschuim matras of andere matras uitbreiden met een topdekmatras? Ook topdekmatrassen zijn in comfortschuim beschikbaar. Een topdekmatras van comfortschuim is een eenvoudig middel om het comfort van jouw matras mee te verbeteren. Je kunt deze topdekmatrassen dan ook voor allerlei soorten matrassen gebruiken. Wanneer je een topdekmatras gebruikt kun je op een eenvoudige manier de levensduur van een matras verlengen. Comfortschuim voelt minder zacht en koeler dan bijvoorbeeld traagschuim.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen (di t/m vr) van 09:30 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showrooms.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showrooms en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 6037 recensies.