Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen

Verlang jij ook naar optimaal ligcomfort? Een koudschuim matras heeft goede vochtregulerende eigenschappen. Lekker koel! Dat niet alleen: het geeft perfecte ondersteuning, is duurzaam, veerkachtig, hygiënisch en de kans op kuilvorming is nihil. Een populaire keus!
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

14 producten

Sorteer op
 1. Bas koudschuimmatras Bas koudschuimmatras MEGADEAL
  Onze prijs  99,00 Adviesprijs  259,00
 2. Beo koudschuimmatras Beo koudschuimmatras
  Onze prijs  129,00 Adviesprijs  259,00
 3. Tesia koudschuimmatras Tesia koudschuimmatras
  Onze prijs  179,00 Adviesprijs  339,00
 4. Koudschuimmatras Vestia Dream Koudschuimmatras Vestia Dream
  Onze prijs  399,00 Adviesprijs  799,00
 5. Koudschuimmatras Dreamer Koudschuimmatras Dreamer
 6. Koudschuimmatras Ortorest Koudschuimmatras Ortorest
 7. Koudschuimmatras Ergo HR Koudschuimmatras Ergo HR
 8. Koudschuimmatras Noviflex Koudschuimmatras Noviflex
 9. Koudschuimmatras Relaxa Koudschuimmatras Relaxa
 10. Koudschuimmatras Carat Koudschuimmatras Carat
 11. Duo-matras Ergopur Duo-matras Ergopur
 12. Duo-matras Senza Visco Duo-matras Senza Visco
 13. Duo-matras Senza Coolgel Duo-matras Senza Coolgel
 14. Triple-matras Senza Comfort Triple-matras Senza Comfort
Toon als Foto-tabel Lijst Collage

14 producten

Sorteer op
Aanbevolen door Lusanna
 1. Fuzzenza double donskussen
  Fuzzenza double donskussen
  Onze prijs  64,95 Adviesprijs  89,95
  Bekijk nu
 2. Comforel kussen
  Comforel kussen
  Onze prijs  35,00 Adviesprijs  59,00 Vanaf  30,00
  Bekijk nu
 3. Ganzendons dekbed 4-seizoenen
  Ganzendons dekbed 4-seizoenen
  Onze prijs  129,00 Adviesprijs  179,00
  Bekijk nu
 4. Topdekmatras comfortschuim
  Topdekmatras comfortschuim
  Onze prijs  39,00 Adviesprijs  119,00
  Bekijk nu

Koudschuim matrassen

Door de waardevolle eigenschappen van koudschuim zijn de matrassen van dit materiaal enorm populair. Koudschuim heeft een open celstructuur en isoleert daardoor zeer goed. Een koudschuim matras voelt koeler aan en dat is wel zo comfortabel. Doordat koudschuim matrassen vrij stevig zijn is ook de kans op kuilvorming klein. De stevigheid van de matrassen is afhankelijk van de tegendruk die gegeven wordt, deze waarde wordt gemeten in HR (High Resilience). Hoe hoger deze HR-waarde, hoe meer tegendruk een koudschuim matras geeft en hoe steviger het is. Wil je de verschillen eerst zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom. Heb je op dit moment een koudschuim matras? Bekijk dan de HR-waarde van jouw huidige matras en beslis op basis daarvan of je meer of minder tegendruk wenst.

Soorten koudschuim matrassen

Lusanna.nl biedt tal van soorten koudschuim matrassen. Je kunt onder andere kiezen voor 1-persoonsmatrassen van 70x190 cm of 80x200 cm. Ga je voor een twijfelaar? Dan kom je op formaten als 120x200 cm. Voor 2-persoonsformaten kom je al snel op 140 cm in breedte of meer! Bij Lusanna.nl kun je kiezen uit onder andere de populaire modellen:

Uiteraard kun je ook voor andere materialen of combinaties kiezen! Mogelijk past een comfortschuim matras of latex matras beter bij jou! Om te bepalen welk matras het best bij je past is het belangrijk verschillende materialen te bekijken en eventueel te proberen in onze showroom.

Via deze pagina zie je welke koudschuimmatrassen er via Lusanna.nl te verkrijgen zijn. Wanneer je bijpassende bedbodems wilt bestellen of toppers, dan kan dat ook via Lusanna.nl. Wij vinden het belangrijk om een compleet assortiment te bieden dat jou een goede nachtrust verzekert. Je kunt de producten direct bestellen of in onze showroom bekijken en uitproberen.

Graag persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk contact met een expert? Je bereikt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 085-273 2284 (lokaal tarief) of stuur een bericht aan onze klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Wat zeggen anderen over Lusanna.nl?

Lusanna.nl is een webshop met showroom en op beide plekken helpen we je graag naar volle tevredenheid. Klantervaringen vinden wij dan ook erg belangrijk. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen?

De service van Lusanna.nl wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van meer dan 5730 recensies.