Sorteer op:

Waarom een koudschuim matras?


Door de waardevolle eigenschappen van koudschuim zijn de matrassen van dit materiaal enorm populair. Koudschuim heeft een open celstructuur en isoleert daardoor zeer goed. Een koudschuim matras voelt koeler aan en dat is wel zo comfortabel. Doordat koudschuim matrassen vrij stevig zijn is ook de kans op kuilvorming klein. De stevigheid van de matrassen is afhankelijk van de tegendruk die gegeven wordt, deze waarde wordt gemeten in HR (High Resilience). Hoe hoger deze HR-waarde, hoe meer tegendruk een koudschuim matras geeft en hoe steviger het is. Wil je de verschillen eerst zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom. Heb je op dit moment een koudschuim matras? Bekijk dan de HR-waarde van jouw huidige matras en beslis op basis daarvan of je meer of minder tegendruk wenst.

Soorten koudschuim matrassen

Lusanna.nl biedt tal van soorten koudschuim matrassen. Je kunt onder andere kiezen voor 1-persoonsmatrassen van 70x190 cm of 80x200 cm. Ga je voor een twijfelaar? Dan kom je op formaten als 120x200 cm. Voor 2-persoonsformaten kom je al snel op 140 cm in breedte of meer! Bij Lusanna.nl kun je kiezen uit onder andere de volgende modellen:

Uiteraard kun je ook voor andere materialen of combinaties kiezen! Mogelijk past een comfortschuim matras of latex matras beter bij jou! Om te bepalen welk matras het best bij je past is het belangrijk verschillende materialen te bekijken en eventueel te proberen in onze showroom.

Via deze pagina zie je welke koudschuimmatrassen er via Lusanna.nl te verkrijgen zijn. Wanneer je bijpassende bedbodems wilt bestellen of toppers, dan kan dat ook via Lusanna.nl. Wij vinden het belangrijk om een compleet assortiment te bieden dat jou een goede nachtrust verzekert. Je kunt de producten direct bestellen of in onze showroom bekijken en uitproberen.


Persoonlijk advies over koudschuim matrassen?

Neem persoonlijk contact met ons wanneer er vragen zijn. Je kunt onze productspecialisten mailen via klantenservice@lusanna.nl en telefonisch bereiken op 085-2732284. Zij zijn elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar. 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »