Verzenden & retourneren

Bij Lusanna.nl vinden wij dat een bestelling snel, eenvoudig en zo voordelig mogelijk moet worden bezorgd en indien nodig geretourneerd.

Verzendmethoden

Pakketpost via PostNL
Kleine producten, zoals bedtextiel, kussens, dekbedden, topdekmatrassen tot 7cm, worden binnen Nederland, inclusief de Waddeneilanden, via PostNL als pakketpost verstuurd. De verzendkosten van bestellingen tot €50,- bedragen €3,95. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd. 

Bepaal zelf je bezorgmoment met Pakjesgemak
Standaard worden voorraad artikelen die op werkdagen voor 21.00 uur zijn besteld de eerstvolgende dag bezorgd. Tijdens het bestellen kan je in de check-out via Pakjes gemak het bezorgmoment en de -plaats kiezen, bijvoorbeeld bij de supermarkt om de hoek. Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. Wanneer je bestelling is aangeboden aan PostNL ontvang je een e-mail met een track&trace code om de verzending te volgen. Wil je het moment of plaats van bezorging alsnog wijzigen, dan kan dit via: mijnpakket.postnl.nl/

Grootstukgoederen via Trans-Mission
Grote artikelen, zoals (vouw)bedden, boxsprings, matrassen etc worden met bezorgdienst Trans-Mission bezorgd. Voorraad artikelen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag bij je aangeboden. Wil je een andere bezorgdag, geef dit dan op in het veld opmerkingen tijdens het bestellen.

In de ochtend van de bezorgdag ontvang je een e-mail met een tijdsindicatie en een Track&Trace code om de zending te volgen. Komt het bezorgmoment niet uit? In de e-mail die je ontvangt staan contactgegevens van de vervoerder om je bezorgmoment te wijzigen.

Alle producten worden gratis bezorgd tot over de eerste drempel van je woning. Woon je op de 4e etage of hoger, dan dient er een lift aanwezig te zijn. 

Bezorging op de Waddeneilanden
PostNL levert pakketpost op de Waddeneilanden onder dezelfde condities als de rest van Nederland. Voor grootstukgoederen die via meubelbezorgdienst Trans-Mission worden bezorgd, geldt een langere levertijd van 1-2 werkdagen en een toeslag op de bezorging. De toeslag kan per bestelling verschillen. Neem hierover contact op met onze klantenservice: 085-273 2284 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00) of mail naar: klantenservice@lusanna.nl 

Bezorging in België
Wij leveren ook in België. Voor pakketpost en bezorging van grootstukgoederen via Trans-Mission gelden dezelfde prijsafspraken zoals boven benoemd. Er kan 1 werkdag extra levertijd op zitten. Bezorging en montage via een meubelbezorgdienst beperkt zich tot Vlaanderen, heeft een meerprijs van €50,- en kan een langere levertijd hebben van maximaal 10 werkdagen.

Retourneren?

Ga naar: www.lusanna.nl/retourneren


Heb je een klacht over een product of dienstverlening, kijk dan op: Lusanna.nl/service

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »