Sorteer op:

Nasa Traagschuim Topdekmatras

Als een matras te hard ligt, is dat niet bepaald comfortabel. In dit soort gevallen vormt een topper de perfecte oplossing! Wanneer je kiest voor een topper van Nasa Traagschuim ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust. Het grote voordeel van deze toppers is dat het materiaal zich naar jouw lichaam vormt en hinderlijke drukpunten wegneemt. Met name bij de schouders en heup. Bij Lusanna.nl kun je toppers in verschillende formaten en materiaal verkrijgen. Ook kun je kiezen uit allerlei verschillende diktes! Blijkt Nasa Taagschuim niet bij je te passen? Kies dan voor bijvoorbeeld koudschuim of comfortschuim. Hieronder zie je welke Nasa Traagschuim toppers er zoal beschikbaar zijn.

Soorten Nasa Traagschuim toppers of topdekmatrassen

Bij Lusanna.nl bieden we toppers van traagschuim in verschillende formaten aan. Zo kun je kiezen voor 1-persoonsvarianten van 80 x 200 cm en 2-persoons variantenvan 180 x 200 cm en 180 x 210 cm! Selecteer het model dat bij je past en kies vervolgens voor de maat die je nodig hebt. Meet jouw matras voor de zekerheid op of bekijk het label. Bij Lusanna.nl vind je onder andere de volgende Nasa schuim / Traagschuim toppers:

Kies je liever voor een topper met koudschuim of comfortschuim? Dat kan ook! Comfortschuim voelt iets minder stevig aan dan traagschuim, koudschuim ventileert iets beter en is prettiger wanneer het warm is.

Via deze pagina vind je alle NASA en traagschuim toppers die je via Lusanna.nl kunt kopen. Zoek je hoeslakens voor toppers? Dan kun je daarvoor ook bij Lusanna.nl terecht. Daarnaast kun je zoeken via de zoekfunctie om je keuze te verfijnen. Gebruik de navigatiebalk om ook andere producten zoals dekbedden of complete boxsprings te vinden. Lusanna.nl biedt je alles dat bij een goede nachtrust past!
 

Persoonlijk advies over Nasa Traagschuim topdekmatrassen?

Wanneer je persoonlijk met ons in contact wilt komen zijn wij je graag van dienst. Bereik onze productspecialisten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 telefonisch via 085-2732284 of per mail via klantenservice@lusanna.nl.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »