Verzenden en Retourneren - Lusanna.nl

Bij Lusanna.nl vinden wij dat een bestelling snel, en zo voordelig mogelijk moet worden bezorgd en indien nodig geretourneerd.

Bezorginformatie

Door het Coronavirus hebben bezorgdiensten het extreem druk en kunnen bezorgtijden langer zijn dan normaal.

Klik op de naam van de vervoerder voor meer informatie:

Retourneren

Je hebt het recht om online aankopen binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een product retour te sturen of aan te melden voor retour (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Mag het terug?

Je aankoop mag je online altijd in zijn geheel of gedeeltelijk retourneren, mits dit netjes gebeurd. In de volgende gevallen zal het aankoopbedrag niet volledig gecrediteerd worden:

 • Producten die gebruikt, beschadigd/vervuild of incompleet zijn
 • Producten waarvan de originele verpakking ontbreekt

Lukt het niet om een product netjes terug te sturen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik retourneren?

Dit is afhankelijk van de vervoerder waarmee je bestelling is bezorgd. Klik op de naam van de vervoerder voor meer informatie.

Wat kost retourneren?

Dit is afhankelijk van de vervoerder waarmee je bestelling is bezorgd. Klik op de naam van de vervoerder voor meer informatie.

Je kunt uiteraard ook op eigen initiatief of door een door jouzelf gekozen vervoerder de producten terugsturen. De directe kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Wij zullen het volledige aankoopbedrag + eventuele standaard bezorgkosten van de geretourneerde producten zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terugstorten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Heb je je bestelling laten monteren dan worden de kosten hiervoor niet terugbetaald. Betaal je via Afterpay en heb je de digitale factuur van Afterpay nog niet voldaan, dan annuleren wij de betaling bij Afterpay . Heb je de betaling al wel voldaan via Afterpay dan krijg je het aankoopbedrag van de geretourneerde producten + eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort op de rekening waarmee de Afterpay factuur is voldaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourvoorwaarden

De herroepingstermijn van online aankopen verstrijkt 30 dagen na de dag:

 • Waarop het product in je bezit is 
 • Bij meerdere producten in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste product hebt ontvangen 
 • Bij een product dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

 • Het geven van een retouropdracht via onze site, of via van onze klantenservice
 • Ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen dat u de overeenkomst te herroept. U kunt ook hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
 • Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 30 dage gelegenheid om het product daadwerkelijk te retourneren
 • Wanneer de consument gebruikmaakt van het herroepingsrecht, wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden.

Mag het terug?

Je online aankoop mag je altijd in zijn geheel of gedeeltelijk retourneren, mits dit netjes gebeurd. In de volgende gevallen zal het aankoopbedrag niet volledig gecrediteerd worden:

 • Producten die gebruikt, beschadigd/vervuild of incompleet zijn
 • Producten waarvan de originele verpakking ontbreekt

Download het herroepingsformulier