Verzenden en Retourneren - Lusanna.nl

Bij Lusanna.nl vinden wij dat een bestelling snel, en zo voordelig mogelijk moet worden bezorgd en indien nodig geretourneerd.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een product retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Wat kost retourneren?

Dit is afhankelijk van de vervoerder waarmee je bestelling is bezorgd:

PostNL/GLS

Is je bestelling bezorgd door PostNL of GLS, dan kan je het gratis retour sturen naar ons antwoordnummer via een PostNL pakketpunt. Goed om te weten: Het pakket mag niet groter zijn dan 176 x 78 x 58 cm en niet zwaarder wegen dan 30kg.

Lusanna.nl Retourzendingen

Antwoordnummer 80601

8060 VB Hasselt (OV)

DHL/TSN

Is je bestelling bezorgd door DHL of TSN dan zijn de retourkosten €25,- Deze kosten worden in mindering gebracht van het terug te storten bedrag. Neem contact op met onze klantenservice voor het doorgeven van een afhaaldag (ma t/m vr).

Meubelbezorgdienst Brok

Is je bestelling bezorgd door meubelbezorgdienst Brok, dan zijn de retourkosten €75,- Deze kosten worden in mindering gebracht van het terug te storten bedrag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Terugbetaling

Wij zullen het aankoopbedrag + eventuele bezorgkosten van de geretourneerde producten zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending terugstorten op het rekeningnummer waarmee de aankoop is gedaan. Heb je je bestelling laten monteren dan worden de kosten hiervoor niet terugbetaald. Betaal je via Klarna en heb je de digitale factuur van Klarna nog niet voldaan, dan annuleren wij de betaling bij Klarna. Heb je de betaling al wel voldaan via Klarna dan krijg je het aankoopbedrag van de geretourneerde producten + eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee de Klarna factuur is voldaan.

Retourvoorwaarden

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag:

  • Waarop het product in je bezit is 
  • Bij meerdere producten in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste product hebt ontvangen 
  • Bij een product dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

  • Het geven van een retouropdracht via onze site, of via van onze klantenservice
  • Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 30 dage gelegenheid om het product daadwerkelijk te retourneren

Je kunt het product alleen terugsturen als:

  • Het product compleet is 
  • In de -voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking 

Wij mogen je aansprakelijk stellen voor eventuele waardevermindering aan producten die ontstaat omdat:

  • Je het product op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen 
  • Door het ondeugdelijk verpakken van de retourzending